Verdensomspændende fast ejendomspriser i forhold til Panama: 2007

Introduktion – vi er en Panama advokatfirma ikke en ejendomshandel. Vores klienter flytter ofte til Panama og vi kan hjælpe med fast ejendom køb for dem. Vi bliver ofte spurgt om fast ejendom boble vil buste i Panama eller hvis bommen er lige begyndt. Nå er vi ikke sikker på. Vi har gjort et par artikler om Panama real estate boble bryde, men nu skal vi præsentere objektive data til støtte for Panama real estate boom lige begyndt. Det kunne være sandt og priser kan fortsætte med at eskalere.

Verdensomspændende fast ejendom priser i torv metermål – disse er aktuelle priser for nogle store byer i Europa. Dette vil give dig et perspektiv om, hvordan Panama marked passer ind i det større arrangement med ting. Disse priser er for alvorlige executive huse i prime steder. En diskussion vil følge efter priserne:

* London? $10.000 sq. Meter til $20.000 Sq. Meter

* Paris – $9.000 Sq. Meter

* Amsterdam – $9.000 Sq. Meter

* Lichtenstein – $8.000 Sq. Meter

* Moskva – $7.500 Sq. Meter

* Rom – $7.200 Sq. Meter

* Zürich – $7.000 Sq. Meter

* Oslo – $6.900 Sq. Meter

* Dublin – $6,800 Sq. Meter

* Litauen – $5,150 Sq. Meter

* Letland (Riga) – $4,100 Sq. Meter

* Berlin – $4.300 Sq. Meter

* Warszawa – $1.600 Sq. Meter

* Slovakiet – $1.750 Sq. Meter

* Seoul – $11,825 Sq. Meter

* Sydney – $7750 kvadratmeter

* San Diego – $2650 Sq. Meter til $15.000 Sq. Meter

* San Francisco – $5.000 Sq. Meter til $20.000 Sq. Meter

* New York – $15.000 til $43.000 Sq. Meter

* Miami Beach – $9500 Sq. Meter til $32,000 Sq. Meter

* Toronto – $3.000 Sq. Meter

* Montreal – $3.200 Sq. Meter

* Vancouver – $3.700 Sq. Meter

Panama Real Estate sammenligning – i Panama City, en kan få en executive condo i en ny høj stige bygning for $1.800 til $3500 per sq Meter og betale mindre i en ældre bygning. Vi taler om ejerlejligheder med en swimming pool og rekreativt område, balkon, lukket parkeringsplads, runde ur sikkerhedsvagter, flere elevatorer, moderne køkkener, byen og eller vand visninger, smukke lobbyer med marmor gulve, vægge og møbler og så videre. I de outlaying områder enfamiliehuse og byboliger kan købes en smule mindre med $2.000 til $3000 en Sq. Meter generelt at bringe i et hjem i en låge samfundet med alle funktioner i en executive hjem.

Diskussion af Panama Relative boligpriser – Panama er prissat meget lavt i forhold til de andre markeder rundt om i verden. Spørgsmålet er, kan Panama sats med de store byer som Paris, New York, San Francisco, Miami Beach og London osv. Dette ville være en indikator for Panama tiltrækningskraft i forhold til markedspriserne fast ejendom. Nedenfor er nogle kategorier, hvor vi ensidigt besluttet at angive, hvordan Panama står, så det er bare vores mening, intet mere.

* Underholdning – MANGELFULD. Panama mangler enhver alvorlig teater, opera, orkester, ballet, museer, udenlandske film huse, major league baseball, fodbold, basketball og hockey. Der er nogle fodbold og boksning. Panama har gambling og hestevæddeløb. De outlaying områder har ingen underholdning at tale om.

* Kriminalitet – fremragende. De fleste af disse større byer har mere voldelig kriminalitet i en dag end Panama har i et år. Panama har forbrydelse men er meget sikker i forhold til disse byer.

* Trafik – MANGELFULD. Masser af overbelastning. Vilde drivere, som ulydig færdselsregler, stop tegn og endda røde lys. Ingen køretøj sikkerhedsinspektioner. Taxi og bus chauffører har besluttet de er de eneste på vejen, der betyder noget. Outlaying områder har langt færre problemer med trafikken end Panama City. Da de nye boligprojekter komplet og Canal ekspansion begynder trafikken forventes at blive værre. På fredage skabet at betale dag trafikken knap flytter fra omkring 3 PM indtil 8 PM. De fleste butikker og restauranter har parkering. Sidst er det næsten umuligt at få parkering på Allbrook Mall i weekenden.

* Restauranter – SUPERIOR. Panama er fyldt med fremragende restauranter til meget lave priser. Bøf middage for $10,00 eller mindre er rigelige. Maden er fantastisk.

* Shopping – meget god. Du kan få, hvad du ønsker i Panama City, hvis du ved hvor man kan finde den. Masser af high-end butikker åbner i indkøbscentre. Masser af discountforretninger dukker op.

* Cost of Living – fremragende. Din største udgift vil være fast ejendom.

* Husligt arbejde – fremragende. En live i tjenestepige i Panama City er ca 275 dollar om måneden med fordele, plus kost og logi. De fleste af ejerlejligheder og huse er bygget med en tjenestepige? s værelse og fuld badekar. En chauffør kører omkring $325 om måneden.

* Lufthavnen – god. Masser af flyselskaber til mange byer i Mellemamerika, Sydamerika og USA. For Europa, Indien eller Asien ikke så praktisk.

* Medicinsk – meget godt. Der er store sygehuse herunder en fuld John Hopkins Hospital. De fleste recepter kan fås i kiosker. Der er en overflod af kompetente læger i alle specialer. Du kan endda have en læge foretage en hus opkald. Health care koster omkring 40% af, hvad det gør i USA.

* Vejret – meget godt. Panama er et tropisk klima. Ingen skovle sne. Det bliver varmt og fugtigt. Nogle steder har mere moderat vejr, men de har som regel høj luftfugtighed. Ingen orkaner, ikke tornadoer, ingen jordskælv i Panama City, ingen vulkaner, ingen tsunamier.

* Sejlads og fiskeri – fremragende. Verdensklasse sportsfiskeri med 1200-pund Marlin og 400-pund havaborre. Rigelige marinaer.

* Stabil regering – meget god. Ting er mest stabil.

* Bank, aktiemarkedet – fremragende. Store banker og børsmæglere.

Konklusion – det forekommer sandsynligt, at Panama kunne eskalere i priserne på fast ejendom til $5.000 en Sq. Meter markedspris. De nødt til at arbejde med kultur og underholdning man tegner i folk vant til at boliger pris marked. Trafikken skal behandles og projekter for at forbedre overbelastning er allerede i støbeskeen. Ulempen ved denne teori er, at der ikke er nok at tegne mennesker til Panama. Kultur og underholdning mangler, og det kan tage mange år at forbedre. Der er ingen store industrier her såsom: bank, forsikring, reklame, aktiemarkedet, generelle fremstilling, software, højteknologisk fremstillingsvirksomhed, underholdning, turisme osv. Dette eliminerer store grupper af højt betalte ledere, der har brug for at betale høje priser for boliger at være tæt på deres arbejdsplads. Pensionister har behov, der er forholdsvis enkel og kan opfyldes i de mange forskellige steder rundt om i verden og det er stadig uvist, hvor meget pensionist vil betale for fast ejendom. Helt muligvis har Panama Real Estate priser ikke endnu engang komme tæt på toppet. Tiden vil vise.

Dette indlæg blev udgivet i Erhverv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.