Få råd til en ny bærbar computer

Skal du til at starte på nyt studie, er din gamle bærbar ved at være færdig efter flere års brug. Ved du ikke om der er råd til en ny, men du ved at du har brug for en ny da den gamle er ved at stå af, eller holder den dårligt strøm eller er blevet langsom. Så kan det være svært at finde pengene til en ny, især når man er studerende.

Skal du købe en brugt eller ny bærbar

Det kan være svært at finde pengene til at købe en ny bærbar til dit studie, da SU’en ikke er noget at prale af. Du har kigget på nettet efter en brugt bærbar men er det virkelig det værd, at købe en brugt når der ikke er nogen garanti på den mere, der kan jo ske en fejl med den når det skal være. Derfor vil jeg altid anbefale at man køber en ny bærbar, da man automatisk har 2 års garanti på den. Hvis der skulle ske en fejl eller den pludselig ikke virker, så er du dækket af garantien så længe det ikke er en selvforskyldt skade. Når man køber en ny bærbar, så ved man også at den bare virker og er klar til brug. Så hvis du skal ud og købe ny bærbar computer, så køb for guds skyld en ny. Det kan spare dig penge i det lange løb

En ny bærbar kan være dyr

Selvfølgelig koster en splinterny computer, flere penge end en brugt en. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er så mange flere fordele ved at købe en ny fremfor en brugt. Det kan være svært at finde pengene til en ny, især hvis man ikke er så god til at spare sammen eller ikke har et arbejde ved siden af studiet. Det kan der findes hjælp til, hvor det kun koster et par hundrede kroner hver måned, når du afdrager på den. En rigtig god mulighed er at tage et kviklån hos hurtig udbetaling. Du har pengene på din konto inden et par timer, selv i weekenden! Så kan du allerede få bestilt din nye skolecomputer inden dagen er omme.

Find en løbetid som passer dig

Er du i tvivl om hvilken løbetid du skal vælge, ved du i hvad løbetid er ved et lån. Hvis ikke så følg med her

Hvad er løbetid

Løbetiden på et lån, er hvor lang tid du vælger at bruge på at tilbagebetale dit lån, det kan variere hvor lang tid folk vælger, men har man et meget stramt budget hver måned, så vælger man typisk en kort løbetid. Men har man et godt budget med et godt overskud hver måned, så kan man sagtens vælge en kort løbetid.

Er du studerende

Så er det et godt valg, hvis man vælger en lang løbetid, da det kan give dig et bedre overblik over din økonomi hver måned, da man som studerende ofte har et meget stramt budget.

Dette indlæg blev udgivet i Økonomi og penge. Bogmærk permalinket.