Hjem baseret Business vs tid til familien

Ironisk nok, fik de fleste af os ind i hjem baseret virksomhed verden fordi vi ønskede at have mere tid med familien. Så hvordan er det, at vi sommetider har mindre tid? Lad os tage et kig og se, hvad kan der gøres ved det.
Løftet om at have mere tid med familien er en af de største attraktioner for et hjem baseret virksomhed, men tiden har formået og bevogtet grundigt. Hvis du er i et almindeligt arbejde arbejde mindst 40 timer pr. uge, kan det være svært. En ting, der skal kommunikeres til din familie er, at der må være en kortvarig smerte for en langsigtet gevinst.
Du har en begrænset mængde af timer, der er tilgængelige for dig, men her er nogle forslag. Hvis du har børn i hjemmet, og det bliver kaos, så snart du kommer hjem, er en mulig strategi på arbejde en time senere. Du kan returnere en hel del telefonopkald i en time og det ville sandsynligvis være uafbrudt. Et hjem baseret virksomhed kan have en fjerntliggende kontor!
En anden strategi er at tage masse transit, hvis du normalt kører. Det kan give dig en ekstra 30-60 minutter om dagen for at organisere kontakter, retur telefonopkald eller lytte til undervisningsmateriale med din mp3-afspiller. Hvis din virksomhed har uddannelse eller motiverende telefonopkald, der er på et dårligt tidspunkt for dig, er det muligt at optage dem (check med lokale love på det).
Jeg har indspillet mange opkald til en $39 digital voice recorder med en $15 stik, der går fra min telefon til optageren (tilgængelige fra Radio Shack). Du er så gratis at lytte til opkald på din tid.
Jeg gøre det til en prioritet at tilbringe tid med mine børn, når de kommer hjem fra skole. Jeg arbejder ud fra hjemme på fuld tid, så jeg tager en pause midt på eftermiddagen at se, hvordan deres skoledag var og nyde en snack sammen. Jeg så hovedet tilbage til mit hjemmekontor indtil spisetid.
Jeg har også mindre behov for søvn end resten af min familie, så jeg ofte tage en time eller to om natten eller tidligt om morgenen. Dette kan være yderst produktiv tid til et hjem baseret virksomhed, men desværre normalt tillader ikke dig at vende tilbage telefonopkald. Jeg brugte min frokosttid på min gamle arbejdsplads for at bruger en mobiltelefon – min investering i det store øjeblik plan var det værd.
Den nøjagtige løsning for dig er fastsættes af du for din særlige hjem baseret virksomhed. Men mit råd er at planlægge og overdøve tid til familien. Sørg for at du tydeligt kommunikere med alle familiens medlemmer om, hvad tid du blokering for din forretningsaktivitet. Så længe du kommunikere godt, bør du kunne bruge angst-fri tid på din virksomhed.
Med nogle god planlægning, kan du blive en succes i at være god til din familie og dit hjem baseret virksomhed.

Dette indlæg blev udgivet i Erhverv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.