Øge din rigdom ved at øge din finansielle færdigheder

Måske er det primære budskab i Rich Dad, Poor Dad øge grundlæggende finansielle færdigheder. Måske skulle jeg sige finansielle færdigheder for den menige mand og kvinde. Grunden til jeg siger dette er fordi de principper, der undervises i bogen er meget enkel – den grundlæggende personlige finansiere. Nogle mennesker kan endda sige hvad Kiyosaki lærer er faretruende forsimplede.

Jeg tror, disse folk mangler punktet. Selv om det er rigtigt, at hvis du ønsker at opbygge betydelige rigdom, vil du nødt til at studere finans- og erhvervslivet i større dybde, hvad jeg tror, at “Rich Dad, Poor Dad” og “Cash Flow Quadrant” lærer godt er en højt niveau af hvordan kontanter løber gennem dit liv. Og en af de første ting du skal gøre for at begynde at akkumulere rigdom er til at forstå og tage ansvaret for din cash flow.

Når du forstår, hvordan du opretter kontanter og forstå strømmen, kan du begynde at gøre enkle til komplekse ændringer at ophobe flere og flere pengestrømme. Og ligesom vand, der flyder ind i et glas begynder at akkumulere, din rigdom vil stige og til sidst overløb med overflod.

Her er nogle af de vigtigste punkter om finansielle færdigheder i bogen “Rich Dad”:

Din største “rigdom” er ikke penge. Det er dit sind, dine tanker og forståelse – rette (ikke nødvendigvis konventionelle) uddannelse. Når du lærer hvordan man laver en masse penge, selv om nogen tager det hele væk, har du stadig den viden til at genskabe det og meget mere. Endnu vigtigere, hvis du har dyb finansiel viden, der er meget mindre chance for, at du mister det nogensinde, når du opretter den. Lektionen: investere din tid og dine penge at studere hvordan man skaber positive streams af passiv cash flow.

Det er ikke kun hvor mange penge du gør, det er, hvor meget du holde. Som cash flow kommer, nødt du til at være vagtsom ikke at bruge dem så hurtigt eller hurtigere end du gør det. Spore og styre din økonomi.

Forstå forskellen mellem aktiver og passiver. Dette er en af de mest kontroversielle punkter i bogen. Ifølge Kiyosaki, et aktiv sætter penge i din lomme, en ansvar tager ud kontanter fra din lomme. Disse er ikke fagligt korrekte definitioner, men de er meget hjælpsomme med at få kontrol over din cash flow.

For at være rig, samle aktiver. De fleste mennesker kommer i finansielle problemer ved at akkumulere passiver (specielt kreditkort gæld). Den mest almindelige årsag dette sker skyldes en mangel på forståelse, manglende intelligens af, hvad der sker med deres likviditet mønster.

Hvis du samler en masse penge, men har ikke intelligens til at forstå, hvordan man effektivt administrere din cash flow, kan en stigning i penge faktisk fremskynde problemet.

Her er et punkt, som jeg stadig wrestling med: dit hjem er ikke et aktiv. Det kan være et aktiv på din balance, men fordi det tager penge ud af lommen, det er et ansvar. Han er ikke at sige ikke køber et hjem. Han siger ikke kalde det et aktiv, når det er virkelig et ansvar.

Når du er ved at opbygge din rigdom, udvise finansiel disciplin at maksimere hvad du bruger på kontant producerer aktiver og minimere, hvad du bruger på kontant afdrypning passiver. Besparelse er ikke nok, hvis du ikke køber kontanter producerer aktiver.

Et punkt, der fremhæves mere i hans spil Cash Flow (højeste anbefaling) er hans definition af en “doodad.” Jeg er helt vild dette udtryk, fordi det afbryder din købe mønster og hjælper dig med at tage kontrol over dit forbrug vaner. Dimser er disse materielle besiddelser, som vi bruger vores penge på, er virkelig passiver. Sådan luksusbil, der er virkelig ud over dit nuværende betyder. Eller at nye tv indstille, du bare måtte have. Eller så simpelt som at nye DVD. Købe dodads på det tidspunkt, du burde være blandt køberne aktiver er en af de primære årsager til finansielle problemer.

Han er ikke at sige ikke køber dimser. Pointen er at købe aktiverne, før du køber dimser. Og så lade den ekstra indkomst, som genereres af aktiver løn for dine dimser. Sætte første ting først.

De fattige, middelklassen og velhavende bruge alle penge. Hvor de til sidst ender med afhænger af den intelligens og visdom de udvikler og hvad de vælger at akkumulere. Hvad du fokusere dine tanker på udvider. Hvis du fokuserer på at øge din viden og aktiver, vil de ophobes. Hvis du fokuserer på dimser og vilkårlige udgifter (selv ubevidst), vil du akkumulere passiver.

Så hvad er nogle Power bekræftelser til at hjælpe betingelse dit sind til at automatisk handle på disse ideer? En ting jeg håber du vil bemærke om disse bekræftelser: mange af disse er meget specifikke. De går langt ud over sådanne banaliteter som “Jeg elsker mig selv.”

Når jeg oprette og bruge bekræftelser, er jeg interesseret i at fokusere på specifikke strategier og tankemønstre, jeg skal have for at nå mine mål. Hvornår var sidste gang du så en bekræftelse, der indeholdt skat revisorer og Finansrådet? Men sandheden er, du har brug for disse mennesker på dit team, hvis du vil bygge enorme rigdom. Så kan du også betingelse dit sind, at de vil være i dit liv, at du er komfortabel med at håndtere dem, og at de arbejder for dig.

Her er de nye bekræftelser:

Min finansielle intelligens er nu at multiplicere hver dag.

Jeg er føreren af mine penge. Jeg spore og administrere min pengestrømme.

Jeg ophobes omhyggeligt cash producerer aktiver.

Jeg betaler selv først. Og jeg bruger de penge jeg spare for at købe flere og flere aktiver.

Jeg Nu omgiver mig med ekspert finansielle rådgivere: skat revisorer, ejendomsmæglere, bankfolk, advokater og investorer. Fremragende rådgivere nu arbejde for mig.

Jeg studerer og fuldt ud forstå årsregnskabet. Når jeg studere årsregnskab, forstår jeg hurtigt cash flow mønstre bag tallene.

Jeg har nu en udestående balance rige med kontanter producerer aktiver.

Når jeg bruger penge, jeg minimere doodads og maksimere aktiver.

Jeg kan klart forstå forskellen mellem aktiver og passiver.

Når jeg foretager et køb, spørger jeg mig selv, “jeg dreje kontanter til papirkurven eller til kontanter producerer aktiver?” Jeg vælge Aktiver.

Min kontante producerer aktiver nu overstiger min personlige udgifter og købe flere penge at skabe aktiver. Jeg er nu på den hurtige vej i livet.

Et sidste punkt. Så god som bogen “Rich Dad, Poor Dad” er, hjulpet Robert Kiyosaki’s game “likviditet” virkelig præcisere de vigtigste begreber. Jeg bruger computer version. Givet min tidspresset med min virksomhed, jeg finder det lettere at indstille sidebemærkning tid til at spille det med jævne mellemrum. Selv om det er en forsimplet opfattelse af, hvordan verden fungerer, og er stærkt forudindtaget mod fast ejendom, jeg fandt det meget lærerigt. Som en sidebemærkning, jeg skrev speciale i erhvervslivet i college, men der er meget lidt, jeg lært af mine kurser, som jeg føler øget min finansielle intelligens. Der kommer primært fra studerer bøger som “Rich Dad, Poor Dad” og “Tænk og Grow Rich.” Undervurder ikke kraften i selvstændige uddannelse!

Dette indlæg blev udgivet i Erhverv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.