Business Event netværk: Oprette forbindelse i et “New York M.I.N.I.T.”

Copyright 2006 Edventures-gruppen

New York M.I.N.I.T er en energisk ramme for travle fagfolk at haner i roden af netværk… forholdet bygning! Når du bliver bedt om at gå til et netværksmøde, holde New York M.I.N.I.T rammen i sindet. Jeg lover, vil du efterlade hændelsen med ikke, 20 ubrugelige kort for din rolodex… men en eller to kort, bliver resultatet i BUSINESS eller en øverste hylde henvisning!

Rammerne skal du være ægte og autentisk som du sætter ud til netværk. Husk, personlige forbindelsen, selv uden scoring visitkort, og en anden kan have en varig fordel for netværk ud over det store værelse du gøre SMALL talk i!. Holde fokus på øjeblikket, og energien fra målretning de rigtige mennesker vil hjælpe dig ikke til glasur i et raserianfald af business card samling!

Når du nærmer dig det første skridt i event networking på en konference eller møde… Husk billedet af en blæksprutte på rulleskøjter… du ikke skal vises på den måde gør du? Tænk på blæksprutte på rulleskøjter forsøger at krydse begivenhed balsal eller konference værelse gulvet… masser af aktivitet og masser af motion brugt… men sker intet der er produktive… blæksprutten er ikke gør fremskridt. Gå videre med dette billede. Tænk på hver arm med et visitkort, skjules i det… blæksprutten ønsker at mix og mingle, at få disse kort… men er modarbejdet af hans egen hektiske energi.

Nu, du kan gøre bedre.

Pause… og trække vejret… Tage 5 visitkort og putte dem i lommen før hændelsen… eller bedre endnu, købe en meget cool udseende indehaveren, der vil gøre et godt indtryk, når du endelig vælge at give dit kort over! Dit kort er så kostbare som guld. Du deler ikke det med hvem som helst. Hoved til dit møde til at styre din øjeblik og tænke på M… Gøre en forbindelse!

Opret en forbindelse i New York M.I.N.I.T.framework:

* Før du går… gør en hurtig Google gruppe, mission og mennesker, der betyder noget. Være klar til at bruge det i en forbindende første øjeblik.

* Indtast værelse alene og gør en gang rundt uden tilslutning.

Først finde en anden enspænder, derefter bryde isen og varme op din forbindelse. Brug din viden om gruppen fra din Google, at du har gjort på hændelsen før ankommer… Danne en første spørgsmål… “er ___ (leder af organisationen) her endnu? Jeg vil gerne chancen for at møde ham/hende?” Brug spørgsmålet, før du siger dit navn og introducere dig selv… og smile, virkelig!

Svaret får du vil bestemme, hvor længe du vil bruge i samtalen, da du vil finde dem, der kender magt mennesker i lokalet. Selv om de ikke introducere dig til magt folk direkte, kan du sige…” Hej, Ms. ___ (Powerperson), jeg har lige haft en stor chat with___, der talte meget af dit arbejde i ___) “. Du kender måske ikke den oprindelige person, men deres navn kan have hjulpet dig netværket fra en hurtig samtale til den øverste dawg!

For at hjælpe dig selv i et stort rum, lære navnene på personer, enspænder og brænde dem ind i din hjerne! Se dem i øjnene og knytte… rødt slips, Ralph… Siver hårede, Stella… Læs navnetagget… NOGET at støtte din recalll. Hvorfor? Som du gå gennem rummet igen… vil du ønsker at se med hvem disse mennesker chatter og networking med, og måske du ønsker at deltage i gruppen… “Undskyld mig, Stella, tak for at pege, (hr.. Power fyr!) ud til mig havde jeg en fantastisk samtale med ham. Forresten, jeg ‘ m___, hvis du husker. “. Dette vil tage dig langt ind i en ny gruppe, der chat, og hjælpe dig til at se, om samtalen er rig nok til at forblive i!

* Tale af navnetags… bære jeres på en fremtrædende måde ved halsen eller købe en særlig lanyard, at du kan sløjfe rundt på en synlig måde… intet værre end at have folk øjeæblet din navle i et forsøg på at læse dit navn fra en lavthængende badge.

* På disse netværksarrangementer, bo i forbinder tilstand i en på én chats, indtil du føler, at samtalerne er gavnligt eller ej… men giv ikke op at være relationelle og interesseret, selv hvis du keder! Hvis du føler, at denne lille går samtale ingen steder… ser for at tegne et andet nærliggende enspænder med øjenkontakt og en venlig gestus. Når du foretager introer til at få de to partnere chatter, gøre din høflig undskyldninger og skridt væk for at finde et andet par til at netværke med i det store værelse! Din lille snak vil bringe dig store resultater, hvis du laver den studerede forsøger at gøre mest muligt ud af din forbindelse muligheder på begivenheder. Du kan gøre det i en New York MINIT!

Dette indlæg blev udgivet i Erhverv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.